GBLT is donderdag 19 januari telefonisch tot 13.00 uur bereikbaar. Op ieder gewenst moment uw belastingzaken regelen kan gemakkelijk en snel via Mijn Loket. Met dit digitale loket hebt u toegang tot uw aanslagbiljetten, betaalgegevens en kunt u ook aanpassingen maken zoals het wijzigen van een rekeningnummer, het indienen van een bezwaar of het aanvragen van kwijtschelding.

Met een dagtekening van 17 januari 2017 zijn dwangbevelen verzonden. Deze dwangbevelen hebben betrekking op de aanslagen voor het beheersgebied van GBLT.

De tarieven van de waterschapsbelasting 2017 zijn bekend. De waterschappen waarvoor GBLT de waterschapsbelastingen heft en int:

Met een dagtekening van 14 januari 2017 zijn aanmaningen verzonden. Deze aanmaningen hebben betrekking op alle heffingssoorten voor het beheersgebied van GBLT.

Inwoners kunnen de WOZ waarde meerdere woningen nu online bekijken

Op maandag 2 januari 2017 is GBLT telefonisch bereikbaar vanaf 10.00 uur.

GBLT stopt per 1 januari 2017 met haar aansluiting op FiNBOX. Op 1 januari ontvangen de mensen die gebruik maken van FiNBOX voor de aanslagbiljetten van GBLT een brief hierover in hun internetbankierenomgeving. 

Wat betekent dit?
Mensen die gebruik maken van FiNBOX ontvangen vanaf 1 januari 2017 geen aanslagbiljet van GBLT meer via hun internetbankieren omgeving. De aansluiting op FiNBOX maakte mogelijk dat men het aanslagbiljet konden inzien en betalen via de internetbankierenomgeving van de eigen bank; een financiële digitale brievenbus. Hiervoor moeten dan wel de banken zijn aangesloten op FiNBOX, maar steeds meer banken zeggen hun abonnenement via FiNBOX op. Dat is voor GBLT aanleiding om de aansluiting op FiNBOX te beeindigen.

MijnOverheid als digitaal alternatief voor post
GBLT heeft de mogelijkheid om aanslagbiljetten te versturen naar uw persoonlijke digitale brievenbus de ‘Berichtenbox’ in MijnOverheid.nl; uw persoonlijke website voor overheidszaken.

  • Wanneer u een geactiveerd account hebt in MijnOverheid, ontvangt u de aanslagbiljetten van GBLT reeds in uw persoonlijke Berichtenbox van MijnOverheid.
  • Wanneer u nog geen geactiveerd account hebt, dan kunt u dit activeren via www.MijnOverheid.nl. In de persoonlijke Berichtenbox van MijnOverheid kunt u ook post ontvangen van bijvoorbeeld de Belastingdienst, de RDW, de SVB, en het UWV.

Wanneer u geen gebruik maakt van de Berichtenbox in MijnOverheid, dan ontvangt u het aanslagbiljet gemeente- en/of waterschapsbelastingen fysiek per post.

Eenvoudig betalen via automatische incasso
Maakt u nog geen gebruik van de mogelijkheid tot betaling via automatische incasso? Dan kunt u GBLT hiervoor machtigen om het betaalgemak te vergroten. Het aanslagbedrag wordt dan automatisch in maandelijkse termijnen afgeschreven. Het afgeven van een machtiging doet u via Mijn Loket.

Afmelden voor FiNBOX hoeft u niet zelf te doen
U hoeft zich niet zelf af te melden voor de dienst FiNBOX van GBLT. Dat regelen wij voor u.

 

Het Algemeen Bestuur van GBLT heeft tijdens de algemene vergadering op 23 november 2016 de heer B.J. Bussink gekozen tot voorzitter van het Algemeen Bestuur van GBLT. Dhr. C.A.A.A. Maenhout is gekozen tot algemeen lid van het Dagelijks Bestuur van GBLT.

Houd je van het verwerken van gegevens, ben je flexibel en heb je veel kennis van de WOZ? Dan liggen er nu kansen voor je!

GBLT zoekt een medewerker WOZ (gegevensbeheer) voor onze afdeling Waarderen
(36 uur per week)

Met een dagtekening van 13 december 2016 zijn dwangbevelen verzonden. Deze dwangbevelen hebben betrekking op de aanslagen voor het beheersgebied van GBLT.

GBLT is donderdag 15 december telefonisch tot 15.30 uur bereikbaar.

Op ieder gewenst moment uw belastingzaken regelen kan gemakkelijk en snel via Mijn Loket. Met dit digitale loket hebt u toegang tot uw aanslagbiljetten, betaalgegevens en kunt u ook aanpassingen maken zoals het wijzigen van een rekeningnummer, het indienen van een bezwaar of het aanvragen van kwijtschelding.

Met een dagtekening van 6 december 2016 zijn dwangbevelen verzonden. Deze dwangbevelen hebben betrekking op de aanslagen voor het beheersgebied van GBLT.

Met een dagtekening van 3 december 2016 zijn aanmaningen verzonden. Deze aanmaningen hebben betrekking op alle heffingssoorten voor het beheersgebied van GBLT.

Maandag 5 december zijn de medewerkers van het KCC telefonisch bereikbaar tot 15.00 uur, in plaats van 17.00 uur.

Inwoners kunnen de WOZ waarde van hun woning nu online bekijken

Mijn Loket

Mijn Loket

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Contact

Contact

GBLT op Twitter

23 januari om 17:28
RT @NLWaterschappen: #UVW #waterschappen Waterschappen op Internationale Grüne Woche https://t.co/tzIt0axHXX #water https://t.co/zyVGRDnSyJ
23 januari om 17:26
RT @Gemeente_Zwolle: Vanaf 19.30 uur vanavond kun je de Zwolse raad weer via de livestream volgen. Bekijk de agenda/ link naar livestream h…
20 januari om 09:20
@elopedlemon Vandaag zijn wij prima bereikbaar, momenteel zijn er geen wachtrijen. Wij helpen u graag. ^SC