Hebt u een aanmaning met dagtekening van 26 juli ontvangen?

Met een dagtekening van 26 juli 2014 zijn aanmaningen verzonden. Deze aanmaningen hebben betrekking op alle heffingen voor het beheersgebied van GBLT.

Lees meer...

Dag van nationale rouw

Lees meer...

Hebt u een aanmaning met dagtekening van 12 juli ontvangen?

Met een dagtekening van 12 juli 2014 zijn aanmaningen verzonden. Deze aanmaningen hebben betrekking op alle heffingen voor het beheersgebied van GBLT.

Lees meer...

Vacatures: coördinator KCC en coördinator Heffen

Houd je van het nemen van initiatieven, ben je flexibel en bouw je graag in de praktijk mee aan een toonaangevend belastingkantoor? Dan liggen er nu kansen voor je!

Lees meer...

Persbericht: College van Dalfsen kiest voor belastingsamenwerking met GBLT

Persbericht van de gemeente Dalfsen, 10 juli 2014 

Intensiever samenwerken in de regio is één van de bestuurlijke speerpunten van de gemeente Dalfsen. Het verminderen van kosten en kwetsbaarheid en het versterken van de kwaliteit zijn belangrijke uitgangspunten. Voor de belastingtaken heeft het college de intentie uitgesproken om aan te sluiten bij het Gemeenschappelijk Belastingkantoor Lococensus-Tricijn (GBLT).

Lees meer...

Technische storing Klantenservice verholpen

De klantenservice van GBLT was de gehele morgen niet
bereikbaar i.v.m. een technische storing. Dit is vanaf 12:00 uur verholpen.

Heeft u een dwangbevel met dagtekening van 5 juli ontvangen?

Met een dagtekening van 8 juli 2014 zijn dwangbevelen verzonden. Deze dwangbevelen hebben betrekking op alle heffingen voor het beheersgebied van GBLT.

Lees meer...

Hebt u een aanmaning met dagtekening van 5 juli ontvangen?

Met een dagtekening van 5 juli 2014 zijn aanmaningen verzonden. Deze aanmaningen hebben betrekking op alle heffingen voor het beheersgebied van GBLT.

Lees meer...

GBLT heft en int steeds efficiënter

Lees meer...

Openbare vergadering algemeen bestuur GBLT 9 juli 2014

Lees meer...

Hebt u een aanmaning ontvangen met dagtekening 21 juni?

Met een dagtekening van 21 juni 2014 zijn aanmaningen verzonden. Deze aanmaningen hebben betrekking op alle heffingen voor het beheersgebied van GBLT.

Lees meer...

Heeft u een aanmaning ontvangen met dagtekening 14 juni?

Met een dagtekening van 14 juni 2014 zijn aanmaningen verzonden. Deze aanmaningen hebben betrekking op alle heffingen voor het beheersgebied van GBLT.

Lees meer...

Hebt u een aanmaning met dagtekening van 7 juni 2014 ontvangen?

Met een dagtekening van 7 juni 2014 zijn aanmaningen verzonden. Deze aanmaningen hebben betrekking op alle heffingen voor het beheersgebied van GBLT.

Lees meer...

Wees alert op valse e-mails van DigiD of Belastingdienst

Logius (regieorganisatie van de e-overheid) signaleert een toename aan phishingmails en websites die als doel hebben DigiD inloggegevens te stelen. Via deze phishingmails en website proberen criminelen achter uw DigiD te komen. Zij sturen e-mails die leiden naar valse websites van DigiD of de Belastingdienst. Klik niet op links in deze e-mails en gooi ze weg. Vul nooit uw DigiD gegevens in als u niet zeker weet of u op de echte DigiD inlogpagina bent. Controleer of het adres daarvan begint met https://digid.nl/ . Op www.digid.nl/veiligheid  vindt u meer informatie.

Technische storing verholpen

In de morgen van woensdag 28 mei was GBLT telefonisch beperkt telefonisch bereikbaar vanwege een technische storing. Deze storing is verholpen. Ook Mijn Loket is weer toegankelijk. Onze excuses voor het ongemak.

 

Pagina 1 van 8

GBLT is de nieuwe naam van Gemeenschappelijk Belastingkantoor Lococensus-Tricijn.