Met een dagtekening van 25 juli 2017 zijn dwangbevelen verzonden. Deze dwangbevelen hebben betrekking op de aanslagen voor het beheersgebied van GBLT.

Met een dagtekening van 22 juli 2017 zijn aanmaningen verzonden. Deze aanmaningen hebben betrekking op alle heffingssoorten voor het beheersgebied van GBLT.

Met een dagtekening van 18 juli 2017 zijn dwangbevelen verzonden. Deze dwangbevelen hebben betrekking op de aanslagen voor het beheersgebied van GBLT.

Houd je van het nemen van initiatieven, ben je flexibel en bouw je graag in de praktijk mee aan een toonaangevend belastingkantoor? Dan liggen er nu kansen voor je!

GBLT zoekt een taxateur niet-woningen (36 uur per week)
Download de vacature

Met een dagtekening van 15 juli 2017 zijn aanmaningen verzonden. Deze aanmaningen hebben betrekking op alle heffingssoorten voor het beheersgebied van GBLT.

Met een dagtekening van 11 juli 2017 zijn dwangbevelen verzonden. Deze dwangbevelen hebben betrekking op de aanslagen voor het beheersgebied van GBLT.

Met een dagtekening van 8 juli 2017 zijn aanmaningen verzonden. Deze aanmaningen hebben betrekking op alle heffingssoorten voor het beheersgebied van GBLT.

Met een dagtekening van 4 juli 2017 zijn dwangbevelen verzonden. Deze dwangbevelen hebben betrekking op de aanslagen voor het beheersgebied van GBLT.

Met een dagtekening van 1 juli 2017 zijn aanmaningen verzonden. Deze aanmaningen hebben betrekking op alle heffingssoorten voor het beheersgebied van GBLT.

GBLT zoekt een:

Inspirerende en resultaatgerichte leidinggevende en coach, met kennis van het vakgebied innen en van relevante wet- en regelgeving. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verbeteren van kwaliteit, processen en dienstverlening; een MT-lid die verbindt. 

Het algemeen bestuur van GBLT vergadert op 5 juli 2017.

Met een dagtekening van 27 juni 2017 zijn dwangbevelen verzonden. Deze dwangbevelen hebben betrekking op de aanslagen voor het beheersgebied van GBLT.

Deze maand is de tekst 'mei' verschenen bij het afschrift van de maand juni. Dit is niet de bedoeling. Bij de afschrijving deze maand had de tekst 'juni' moeten staan. Onze excuses voor de verwarring. 

In de periode juni/juli verstuurt GBLT belastingaanslagen voor waterschapsbelastingen.

Mijn Loket

Mijn Loket

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Contact

Contact

GBLT op Twitter

27 juli om 08:26
@PurplesblackSam Ons Klanten Contact Centrum is te bereiken op telefoonnummer 088 064 5555. Uit veiligheidsoverwegi… https://t.co/aMLGF5z6ny
19 juli om 15:46
@JurjenU U kunt de belastingaanslag eind deze maand verwachten. m.v.g. ^PT
19 juli om 13:02
@JurjenU Aanslagbiljetten worden verspreidt over het jaar opgelegd. Het kan zijn dat u de aanslag dit jaar later on… https://t.co/micYA5fHvX