Met een dagtekening van 18 november 2017 zijn aanmaningen verzonden. Deze aanmaningen hebben betrekking op alle heffingssoorten voor het beheersgebied van GBLT.

Vanaf 15 november 2017 heeft GBLT een nieuwe telefooncentrale in gebruik genomen. Hiermee kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Met een dagtekening van 16 november 2017zijn dwangbevelen verzonden. Deze dwangbevelen hebben betrekking op de belastingaanslagen voor het beheersgebied van GBLT.

Met een dagtekening van 11 november 2017 zijn aanmaningen verzonden. Deze aanmaningen hebben betrekking op alle heffingssoorten voor het beheersgebied van GBLT.

Het algemeen bestuur van GBLT vergadert op 22 november 2017. Deze vergadering start om 10.00 uur en vindt plaats op het kantoor van GBLT in Zwolle aan het Lübeckplein 2. De vergadering is openbaar.

Bekijk de agenda en stukken van deze vergadering.
Bekijk de overige stukken van openbare vergaderingen.

Normaal stuurt GBLT de belastingaanslag in het jaar waarop de belasting betrekking heeft. Soms lukt dit niet. Wij kunnen ons voorstellen dat dit niet prettig is en daarom kunnen mensen die een belastingaanslag over een voorgaand jaar ontvangen gebruik maken van de mogelijkheid van het betalen in delen.

 

In oktober voert GBLT, in opdracht van de gemeente Bunschoten, Dalfsen, Dronten, Nijkerk en Leusden, de jaarlijkse controle op de aanmelding voor de hondenbelasting uit. Bent u eigenaar van één of meer honden, dan moet u hierover gemeentebelasting betalen. Via GBLT betaalt u de hondenbelasting aan de gemeente.

Met een dagtekening van 7 oktober 2017 zijn aanmaningen verzonden. Deze aanmaningen hebben betrekking op alle heffingssoorten voor het beheersgebied van GBLT.

Met een dagtekening van 10 oktober 2017zijn dwangbevelen verzonden. Deze dwangbevelen hebben betrekking op de aanslagen voor het beheersgebied van GBLT.

Met een dagtekening van 3 oktober 2017 zijn dwangbevelen verzonden. Deze dwangbevelen hebben betrekking op de aanslagen voor het beheersgebied van GBLT.

Met een dagtekening van 30 september 2017 zijn aanmaningen verzonden. Deze aanmaningen hebben betrekking op alle heffingssoorten voor het beheersgebied van GBLT.

Met een dagtekening van 23 september 2017 zijn aanmaningen verzonden. Deze aanmaningen hebben betrekking op alle heffingssoorten voor het beheersgebied van GBLT.

Met een dagtekening van 19 september 2017 zijn dwangbevelen verzonden. Deze dwangbevelen hebben betrekking op de aanslagen voor het beheersgebied van GBLT.

Met een dagtekening van 12 september 2017 zijn dwangbevelen verzonden. Deze dwangbevelen hebben betrekking op de aanslagen voor het beheersgebied van GBLT.

Het algemeen bestuur van GBLT vergadert op 6 september 2017. Deze vergadering start om 10.00 uur en vindt plaats op het kantoor van GBLT in Zwolle aan het Lübeckplein 2. De vergadering is openbaar.

Mijn Loket

Mijn Loket

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Contact

Contact

GBLT op Twitter

17 november om 12:21
@bo_amazyan Excuus! Het juiste telefoonnummer is 088-064 55 55. Vr. gr. ^SC
17 november om 12:16
@bo_amazyan Ik adviseer u om telefonisch contact met ons op te nemen via telefoonnummer 088-064 555. Mijn collega h… https://t.co/dYIqLFZ0hn
17 november om 00:25
Yes! Wij hebben sinds woensdag 15 nov. een nieuwe telefooncentrale. Zo kunnen we u nog beter en sneller helpen met… https://t.co/D41c4ViZEg