Mijn Loket was vanochtend tot eind van de middag niet bereikbaar. Het probleem is opgelost.

 

De dwangbevelen met een dagtekening van 17 september 2019 zijn verstuurd. Deze dwangbevelen gaan over aanslagbiljetten voor het gebied van GBLT. De door GBLT ontvangen betalingen met een juist kenmerk zijn bijgewerkt tot en met 9 september 2019. Het kan dus zijn dat uw betaling en het dwangbevel elkaar hebben gekruist.

 

 

De aanmaningen met een dagtekening van 14 september 2019 zijn verstuurd. Deze aanmaningen gaan over aanslagbiljetten voor het gebied van GBLT. De door GBLT ontvangen betalingen met een juist kenmerk zijn bijgewerkt tot en met 9 september 2019. Het kan dus zijn dat uw betaling en de aanmaning elkaar hebben gekruist.

 

 

De dwangbevelen met een dagtekening van 10 september 2019 zijn verstuurd. Deze dwangbevelen gaan over aanslagbiljetten voor het gebied van GBLT. De door GBLT ontvangen betalingen met een juist kenmerk zijn bijgewerkt tot en met 2 september 2019. Het kan dus zijn dat uw betaling en het dwangbevel elkaar hebben gekruist.

 

 

De aanmaningen met een dagtekening van 7 september 2019 zijn verstuurd. Deze aanmaningen gaan over aanslagbiljetten voor het gebied van GBLT. De door GBLT ontvangen betalingen met een juist kenmerk zijn bijgewerkt tot en met 2 september 2019. Het kan dus zijn dat uw betaling en de aanmaning elkaar hebben gekruist.

 

 

Op vrijdagmiddag 6 september van 16:00 uur tot en met maandagochtend 9 september is Mijn Loket niet beschikbaar in verband met groot onderhoud. Dirt betekent ook dat wij vanaf 16:00 uur telefonisch niet bereikbaar zijn. Excuses voor het ongemak.

Wij zoeken een medewerker WOZ (bezwaar en beroep) voor 36 uur per week.

Ben jij die kandidaat met HBO werk- en denkniveau (HBO recht, HBO MER, HALO), met kennis van de wet WOZ, het WOZ-proces en ben je op de hoogte van de relevante jurisprudentie?

Bekijk de vacature

Van 27 tot en met 30 augustus stuurt GBLT de meeste huishoudens in het beheersgebied van Waterschap Vallei en Veluwe het aanslagbiljet voor de waterschapsbelasting van GBLT met een dagtekening van 31 augustus 2019.

Heeft u vragen over uw aanslagbiljet of belastingsoorten?
Stel ze aan de digitale assistent (button rechts ‘Kan ik helpen?’)

Regel persoonlijke belastingzaken via Mijn Loket
In Mijn Loket kunt u het aanslagbiljet inzien. Daarnaast kunt u in Mijn Loket bijvoorbeeld bezwaar indienen, een machtiging tot automatische incasso afgeven of kwijtschelding aanvragen. U heeft toegang tot Mijn Loket op de website van GBLT. Inloggen in Mijn Loket doet u met uw DigiD. 

In de phishing SMS staat een betaalverzoek

In het nep SMS-bericht staat dat u nog een bedrag aan GBLT moet betalen samen met een betaallink. Klik niet op deze link. Wis deze SMS direct. Wij gebruiken geen SMS.

 

GBLT gebruikt geen SMS om inwoners en bedrijven te benaderen

Twijfelt u bij een bericht van GBLT of deze echt van GBLT komt? Bel ons op 088 064 55 55. Wij zijn maandag tot en met vrijdag open van 09:00 en 17:00 uur.

De aanmaningen met een dagtekening van 17 augustus 2019 zijn verstuurd. Deze aanmaningen gaan over aanslagbiljetten voor het gebied van GBLT. De door GBLT ontvangen betalingen met een juist kenmerk zijn bijgewerkt tot en met 12 augustus 2019. Het kan dus zijn dat uw betaling en de aanmaning elkaar hebben gekruist.

 

 

De dwangbevelen met een dagtekening van 13 augustus 2019 zijn verstuurd. Deze dwangbevelen gaan over aanslagbiljetten voor het gebied van GBLT. De door GBLT ontvangen betalingen met een juist kenmerk zijn bijgewerkt tot en met 5 augustus 2019. Het kan dus zijn dat uw betaling en het dwangbevel elkaar hebben gekruist.

In de komende weken stuurt GBLT de meeste huishoudens in het beheersgebied van de Waterschappen Drents Overijsselse Delta, Vallei en Veluwe en Vechtstromen het aanslagbiljet voor de waterschapsbelasting van GBLT met een dagtekening van 31-8-2019.

De aanmaningen met een dagtekening van 10 augustus 2019 zijn verstuurd. Deze aanmaningen gaan over aanslagbiljetten voor het gebied van GBLT. De door GBLT ontvangen betalingen met een juist kenmerk zijn bijgewerkt tot en met 5 augustus 2019. Het kan dus zijn dat uw betaling en de aanmaning elkaar hebben gekruist.

De dwangbevelen met een dagtekening van 6 augustus 2019 zijn verstuurd. Deze dwangbevelen gaan over aanslagbiljetten voor het gebied van GBLT. De door GBLT ontvangen betalingen met een juist kenmerk zijn bijgewerkt tot en met 29 juli 2019. Het kan dus zijn dat uw betaling en het dwangbevel elkaar hebben gekruist.

De aanmaningen met een dagtekening van 3 augustus 2019 zijn verstuurd. Deze aanmaningen gaan over aanslagbiljetten voor het gebied van GBLT. De door GBLT ontvangen betalingen met een juist kenmerk zijn bijgewerkt tot en met 29 juli 2019. Het kan dus zijn dat uw betaling en de aanmaning elkaar hebben gekruist.

Mijn Loket

Mijn Loket

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Contact

Contact

GBLT op Twitter

17 september om 13:37
@JeroenMil Mijn Loket ligt er helaas uit. We werken aan een oplossing, onze excuses. Ik raad u aan te bellen met on… https://t.co/qAntSSJRpk
17 september om 10:42
@JeroenMil Dat is een vervelende situatie. Kan het zijn dat u op MijnOverheid heeft aangegeven dat u post van GBLT… https://t.co/rUtHiinPrx
17 september om 10:40
@just_anITguy I'm sorry you haven't been able to reach us yet. Unfortunately we do not have an e-mail address for c… https://t.co/1BiM7Z4CzN