Met een dagtekening van 29 april 2017 zijn aanmaningen verzonden. Deze aanmaningen hebben betrekking op alle heffingssoorten voor het beheersgebied van GBLT.

Met een dagtekening van 25 april 2017 zijn dwangbevelen verzonden. Deze dwangbevelen hebben betrekking op de aanslagen voor het beheersgebied van GBLT.

Met een dagtekening van 22 april 2017 zijn aanmaningen verzonden. Deze aanmaningen hebben betrekking op alle heffingssoorten voor het beheersgebied van GBLT.

GBLT is erin geslaagd alle zes gemeenten succesvol aan te sluiten op de Landelijke Voorziening WOZ (LV WOZ). Eind maart is de gemeente Zwolle aangesloten. De gemeenten Dronten, Bunschoten, Dalfsen, Leusden, Nijkerk zijn in de maanden daarvoor aangesloten. Deze aansluiting is een belangrijke stap in het stelsel van Basisregistraties.

Ben jij bezig met een HBO IT-opleiding en zoek je een uitdagende stage- of afstudeeropdracht binnen een grote belastingsamenwerking? Dan liggen er nu kansen voor je!

GBLT zoekt een IT student voor een stage/afstudeeropdracht
(36 uur per week)

Download de vacature

Op vrijdag 14 april (Goede Vrijdag) zijn onze medewerkers van het klantencontactcentrum telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur via 088-064 5555. Het  klantcontactcentrum is telefonisch gesloten op maandag 17 april vanwege Pasen (2de Paasdag).

Met een dagtekening van 8 april 2017 zijn aanmaningen verzonden. Deze aanmaningen hebben betrekking op alle heffingssoorten voor het beheersgebied van GBLT.

Met een dagtekening van 1 april 2017 zijn aanmaningen verzonden. Deze aanmaningen hebben betrekking op alle heffingssoorten voor het beheersgebied van GBLT.

Persbericht

Inwoners kunnen de WOZ-waarde van hun woning nu online bekijken via het landelijke WOZ-waardeloket

Wilt u gebruik maken van de mogelijkheid tot automatische incasso? Ga dan naar Mijn Loket om de machtiging voor automatische incasso af te geven. U kunt de machtiging afgeven op ieder gewenst moment; ook zonder dat er een openstaand bedrag staat in Mijn Loket.

Met een dagtekening van 21 maart 2017 zijn dwangbevelen verzonden. Deze dwangbevelen hebben betrekking op de aanslagen voor het beheersgebied van GBLT.

Op woensdag 29 maart 2017 vergadert het Algemeen Bestuur van GBLT tussen 10.00 en 12.00 uur in het pand aan het Lübeckplein 2, 8017 JZ te Zwolle. Deze vergadering is openbaar.

Klik hier om de agenda en stukken van deze vergadering in te zien.
Bekijk de agenda en stukken van alle vergaderingen van het Algemeen Bestuur van GBLT

GBLT maakt beleidsstukken en beleidsstukken voortaan digitaal bekend via de website: www.officielebekendmakingen.nl. Het algemeen bestuur heeft hiertoe besloten tijdens de openbare vergadering op 23 november 2016

Inwoners van de gemeente Nijkerk kunnen de WOZ-waarde van hun woning nu online bekijken via het landelijke WOZ-waardeloket

Eind februari 2017 hebben de meeste huishoudens in de gemeente Zwolle, Dronten, Dalfsen, Bunschoten, Nijkerk en Leusden een aanslagbiljet voor gemeente- en waterschapsbelastingen ontvangen.

Mijn Loket

Mijn Loket

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Contact

Contact

GBLT op Twitter

19 april om 09:45
@jonnebroekhuis Ik wil u adviseren contact opnemen met ons KCC 088-0645555. Mijn collega kijkt graag even met u mee. m.v.g. ^PT
19 april om 09:36
@MISSPEPPERTJE Ik wil u adviseren contact op te nemen met ons KCC 088-0645555. Mijn collega kijkt graag even met u mee m.v.g. ^PT
14 april om 12:45
GBLT telefonisch bereikbaar op Goede Vrijdag, 14 april. https://t.co/6TDBjwQ0d5