De dwangbevelen met een dagtekening van 16 oktober 2018 zijn verstuurd. Deze dwangbevelen gaan over aanslagbiljetten voor het gebied van GBLT. De door GBLT ontvangen betalingen met een juist kenmerk zijn bijgewerkt tot en met 9 oktober 2018. Het kan dus zijn dat uw betaling en het dwangbevel elkaar hebben gekruist.

Voor meer informatie gaat u naar de pagina Ik heb een dwangbevel ontvangen, wat nu?’ op Veelgestelde vragen over Betalen.

De aanmaningen met een dagtekening van 13 oktober 2018 zijn verstuurd. Deze aanmaningen gaan over aanslagbiljetten voor het gebied van GBLT. De door GBLT ontvangen betalingen met een juist kenmerk zijn bijgewerkt tot en met 8 oktober 2018. Het kan dus zijn dat uw betaling en de aanmaning elkaar hebben gekruist.

Voor meer informatie gaat u naar de pagina Ik heb een aanmaning ontvangen, wat nu?’ op Veelgestelde vragen over Betalen.

De dwangbevelen met een dagtekening van 9 oktober 2018 zijn verstuurd. Deze dwangbevelen gaan over aanslagbiljetten voor het gebied van GBLT. De door GBLT ontvangen betalingen met een juist kenmerk zijn bijgewerkt tot en met 1 oktober 2018. Het kan dus zijn dat uw betaling en het dwangbevel elkaar hebben gekruist.

Voor meer informatie gaat u naar de pagina Ik heb een dwangbevel ontvangen, wat nu?’ op Veelgestelde vragen over Betalen.

De aanmaningen met een dagtekening van 6 oktober 2018 zijn verstuurd. Deze aanmaningen gaan over aanslagbiljetten voor het gebied van GBLT. De door GBLT ontvangen betalingen met een juist kenmerk zijn bijgewerkt tot en met 1 oktober 2018. Het kan dus zijn dat uw betaling en de aanmaning elkaar hebben gekruist.

Deze week heeft een aantal huishoudens in de gemeente Leusden van GBLT een brief ontvangen met daarin een tussentijds overzicht van het aantal stortingen van restafval. In deze brief staat onjuiste informatie over het aantal stortingen. De brief mag weg, de betreffende huishoudens ontvangen een nieuw overzicht. GBLT betreurt wat er is gebeurd en biedt excuses aan.

 

Met een dagtekening van 30 september 2018 heeft GBLT belastingaanslagen over voorgaande jaren verstuurd.

Normaal stuurt GBLT de belastingaanslag in het jaar waarop de belasting betrekking heeft. Soms lukt dit niet. Wij kunnen ons voorstellen dat dit niet prettig is en daarom kunnen mensen die een belastingaanslag over een voorgaand jaar ontvangen gebruik maken van de mogelijkheid van het betalen in delen.

De aanmaningen met een dagtekening van 22 september 2018 zijn verstuurd. Deze aanmaningen gaan over aanslagbiljetten voor het gebied van GBLT. De door GBLT ontvangen betalingen met een juist kenmerk zijn bijgewerkt tot en met 13 september 2018. Het kan dus zijn dat uw betaling en de aanmaning elkaar hebben gekruist.

De aanmaningen met een dagtekening van 15 september 2018 zijn verstuurd. Deze aanmaningen gaan over aanslagbiljetten voor het gebied van GBLT. De door GBLT ontvangen betalingen met een juist kenmerk zijn bijgewerkt tot en met 10 september 2018. Het kan dus zijn dat uw betaling en de aanmaning elkaar hebben gekruist.

Het algemeen bestuur van GBLT vergadert op 19 september tussen 09.30 en 12.00 uur. Deze vergadering vindt plaats in Hotel Belmont in Ede, Goorsteeg 66. Bekijk de agenda en stukken.

De dwangbevelen met een dagtekening van 11 september 2018 zijn verstuurd. Deze dwangbevelen gaan over aanslagbiljetten voor het gebied van GBLT. De door GBLT ontvangen betalingen met een juist kenmerk zijn bijgewerkt tot en met 3 september 2018. Het kan dus zijn dat uw betaling en het dwangbevel elkaar hebben gekruist.

De aanmaningen met een dagtekening van 25 augustus 2018 zijn verstuurd. Deze aanmaningen gaan over aanslagbiljetten voor het gebied van GBLT. De door GBLT ontvangen betalingen met een juist kenmerk zijn bijgewerkt tot en met 20 augustus 2018. Het kan dus zijn dat uw betaling en de aanmaning elkaar hebben gekruist.

De dwangbevelen met een dagtekening van 21 augustus 2018 zijn verstuurd. Deze dwangbevelen gaan over aanslagbiljetten voor het gebied van GBLT. De door GBLT ontvangen betalingen met een juist kenmerk zijn bijgewerkt tot en met 14 augustus 2018. Het kan dus zijn dat uw betaling en het dwangbevel elkaar hebben gekruist.

De dwangbevelen met een dagtekening van 14 augustus 2018 zijn verstuurd. Deze dwangbevelen gaan over aanslagbiljetten voor het gebied van GBLT. De door GBLT ontvangen betalingen met een juist kenmerk zijn bijgewerkt tot en met 7 augustus 2018. Het kan dus zijn dat uw betaling en het dwangbevel elkaar hebben gekruist.

De dwangbevelen met een dagtekening van 7 augustus 2018 zijn verstuurd. Deze dwangbevelen gaan over aanslagbiljetten voor het gebied van GBLT. De door GBLT ontvangen betalingen met een juist kenmerk zijn bijgewerkt tot en met 31 juli 2018. Het kan dus zijn dat uw betaling en het dwangbevel elkaar hebben gekruist.

Mijn Loket

Mijn Loket

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Contact

Contact

GBLT op Twitter

16 oktober om 12:39
@FrankLaMalfa Would you let us know what your concern is? Kind regards ^NVW
16 oktober om 11:44
@DuChao15 We have received your request for remission. We will sent you an answer within 3 months. We will do our b… https://t.co/AnrKG1I73g
16 oktober om 09:07
@mezaac Goedemorgen, ik adviseer u telefonisch contact met ons op te nemen, dan kijkt een collega met u mee. U kunt… https://t.co/s6pNKF6iCP