Met een dagtekening van 16 januari 2018 zijn dwangbevelen verzonden. Deze dwangbevelen hebben betrekking op de aanslagen voor het beheersgebied van GBLT.

De tarieven van de waterschapsbelasting 2018 zijn bekend. Huishoudens en bedrijven betalen waterschapsbelasting voor veilig en schoon water. GBLT stuurt namens de volgende waterschappen de belastingaanslag voor waterschapsbelastingen:

Normaal stuurt GBLT de belastingaanslag in het jaar waarop de belasting betrekking heeft. Soms lukt dit niet. Wij kunnen ons voorstellen dat dit niet prettig is en daarom kunnen mensen die een belastingaanslag over een voorgaand jaar ontvangen gebruik maken van de mogelijkheid van het betalen in delen.

Met een dagtekening van 16 december 2017 zijn aanmaningen verzonden. Deze aanmaningen hebben betrekking op alle heffingssoorten voor het beheersgebied van GBLT.

Tussen vrijdag 15 december 16.00 uur en maandagochtend 18 december is Mijn Loket niet beschikbaar wegens groot onderhoud. U kunt vanaf maandag 18 december om 08.00 uur weer gebruik maken van Mijn Loket. Onze excuses voor het ongemak. Bedankt voor uw begrip.

Met een dagtekening van 12 december 2017 zijn dwangbevelen verzonden. Deze dwangbevelen hebben betrekking op de aanslagen voor het beheersgebied van GBLT.

 

Met een dagtekening van 5 december 2017 zijn dwangbevelen verzonden. Deze dwangbevelen hebben betrekking op de aanslagen voor het beheersgebied van GBLT.

Hebt u een automatische incasso bij GBLT? Dan ziet u nu door een verandering bij de bank een andere naam bij onze afschrijvingen staan. Geen 'GBLT' maar 'Gemeenschappelijke Regeling Gem.'. Dat heeft verder geen gevolgen voor u, u hoeft niets te doen. We blijven gewoon afschrijven, zoals elke maand.

Met een dagtekening van 25 november 2017 zijn aanmaningen verzonden. Deze aanmaningen hebben betrekking op alle heffingssoorten voor het beheersgebied van GBLT.

Met een dagtekening van 21 november 2017zijn dwangbevelen verzonden. Deze dwangbevelen hebben betrekking op de aanslagen voor het beheersgebied van GBLT.

Met een dagtekening van 18 november 2017 zijn aanmaningen verzonden. Deze aanmaningen hebben betrekking op alle heffingssoorten voor het beheersgebied van GBLT.

Vanaf 15 november 2017 heeft GBLT een nieuwe telefooncentrale in gebruik genomen. Hiermee kunnen we u nog beter van dienst zijn.

Met een dagtekening van 16 november 2017zijn dwangbevelen verzonden. Deze dwangbevelen hebben betrekking op de belastingaanslagen voor het beheersgebied van GBLT.

Met een dagtekening van 11 november 2017 zijn aanmaningen verzonden. Deze aanmaningen hebben betrekking op alle heffingssoorten voor het beheersgebied van GBLT.

Het algemeen bestuur van GBLT vergadert op 22 november 2017. Deze vergadering start om 10.00 uur en vindt plaats op het kantoor van GBLT in Zwolle aan het Lübeckplein 2. De vergadering is openbaar.

Bekijk de agenda en stukken van deze vergadering.
Bekijk de overige stukken van openbare vergaderingen.

Mijn Loket

Mijn Loket

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Contact

Contact

GBLT op Twitter

18 januari om 14:15
@hylkesteggerda De € 8,50 is deze week terug betaald. Voor de andere aanslag kan ik alleen de informatie geven aan… https://t.co/DYwCzWGLgg
09 januari om 12:11
De telefoonstoring van vanmorgen is gelukkig opgelost. De lijnen zijn weer geopend. Hebt u een vraag, bel ons gerus… https://t.co/WaYOlbl2HY
09 januari om 11:51
RT @RobSpit: Veel aandacht voor #hoogwater en het werk van #waterschappen en #Rijkswaterstaat. Daarom betaal je waterschapsbelasting. https…