De aanmaningen met een dagtekening van 17 augustus 2019 zijn verstuurd. Deze aanmaningen gaan over aanslagbiljetten voor het gebied van GBLT. De door GBLT ontvangen betalingen met een juist kenmerk zijn bijgewerkt tot en met 12 augustus 2019. Het kan dus zijn dat uw betaling en de aanmaning elkaar hebben gekruist.

 

 

De dwangbevelen met een dagtekening van 13 augustus 2019 zijn verstuurd. Deze dwangbevelen gaan over aanslagbiljetten voor het gebied van GBLT. De door GBLT ontvangen betalingen met een juist kenmerk zijn bijgewerkt tot en met 5 augustus 2019. Het kan dus zijn dat uw betaling en het dwangbevel elkaar hebben gekruist.

In de komende weken stuurt GBLT de meeste huishoudens in het beheersgebied van de Waterschappen Drents Overijsselse Delta, Vallei en Veluwe en Vechtstromen het aanslagbiljet voor de waterschapsbelasting van GBLT met een dagtekening van 31-8-2019.

De aanmaningen met een dagtekening van 10 augustus 2019 zijn verstuurd. Deze aanmaningen gaan over aanslagbiljetten voor het gebied van GBLT. De door GBLT ontvangen betalingen met een juist kenmerk zijn bijgewerkt tot en met 5 augustus 2019. Het kan dus zijn dat uw betaling en de aanmaning elkaar hebben gekruist.

In de phishing SMS staat een betaalverzoek

In het neppe SMS-bericht staat dat u nog een bedrag aan GBLT moet betalen samen met een betaallink. Klik niet op deze link. Wis deze SMS direct. Wij gebruiken geen SMS.

GBLT gebruikt geen SMS om inwoners en bedrijven te benaderen

Twijfelt u bij een bericht van GBLT of deze echt van GBLT komt? Bel ons op 088 064 55 55. Wij zijn maandag tot en met vrijdag open van 09:00 en 17:00 uur.

De dwangbevelen met een dagtekening van 6 augustus 2019 zijn verstuurd. Deze dwangbevelen gaan over aanslagbiljetten voor het gebied van GBLT. De door GBLT ontvangen betalingen met een juist kenmerk zijn bijgewerkt tot en met 29 juli 2019. Het kan dus zijn dat uw betaling en het dwangbevel elkaar hebben gekruist.

De aanmaningen met een dagtekening van 3 augustus 2019 zijn verstuurd. Deze aanmaningen gaan over aanslagbiljetten voor het gebied van GBLT. De door GBLT ontvangen betalingen met een juist kenmerk zijn bijgewerkt tot en met 29 juli 2019. Het kan dus zijn dat uw betaling en de aanmaning elkaar hebben gekruist.

De aanslagbiljetten voor waterschapsbelasting met een dagtekening van 30 juli 2019 zijn verstuurd. Deze aanslagbiljetten hebben betrekking op de zuiverings- en/of verontreinigingsheffing voor bedrijven 2016 t/m 2019 in de beheersgebieden van de waterschappen Drents Overijsselse Delta, Vechtstromen, Rijn & IJssel, Zuiderzeeland en Vallei & Veluwe.

In de komende week stuurt GBLT de meeste huishoudens in het beheersgebied van de Waterschappen Rijn en IJssel, Drents Overijsselse Delta en Vechtstromen het aanslagbiljet voor de waterschapsbelasting van GBLT met een dagtekening van 30 juli 2019.

In week 29 stuurt GBLT de meeste huishoudens in het beheersgebied van Waterschap Vallei en Veluwe het aanslagbiljet voor de waterschapsbelasting van GBLT met een dagtekening van 30 juli 2019.

De dwangbevelen met een dagtekening van 16 juli 2019 zijn verstuurd. Deze dwangbevelen gaan over aanslagbiljetten voor het gebied van GBLT. De door GBLT ontvangen betalingen met een juist kenmerk zijn bijgewerkt tot en met 8 juli 2019. Het kan dus zijn dat uw betaling en het dwangbevel elkaar hebben gekruist.

De aanmaningen met een dagtekening van 13 juli 2019 zijn verstuurd. Deze aanmaningen gaan over aanslagbiljetten voor het gebied van GBLT. De door GBLT ontvangen betalingen met een juist kenmerk zijn bijgewerkt tot en met 7 juli 2019. Het kan dus zijn dat uw betaling en de aanmaning elkaar hebben gekruist.

GBLT heeft een nieuw algemeen en dagelijks bestuur. Woensdag 10 juli 2019 kwam het algemeen bestuur in nieuwe vorm voor het eerst bij elkaar.

De dwangbevelen met een dagtekening van 9 juli 2019 zijn verstuurd. Deze dwangbevelen gaan over aanslagbiljetten voor het gebied van GBLT. De door GBLT ontvangen betalingen met een juist kenmerk zijn bijgewerkt tot en met 1 juli 2019. Het kan dus zijn dat uw betaling en het dwangbevel elkaar hebben gekruist.

De aanmaningen met een dagtekening van 6 juli 2019 zijn verstuurd. Deze aanmaningen gaan over aanslagbiljetten voor het gebied van GBLT. De door GBLT ontvangen betalingen met een juist kenmerk zijn bijgewerkt tot en met 30 juni 2019. Het kan dus zijn dat uw betaling en de aanmaning elkaar hebben gekruist.

 

 

Mijn Loket

Mijn Loket

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Contact

Contact

GBLT op Twitter

16 augustus om 10:18
@WietsedeBoer2 Hi Wietse. Leuk als je een keer langskomt om het te hebben over communicatie versimpelen. Stuur een… https://t.co/c4ijFG6IGw
16 augustus om 10:14
@bartbrandenburg @ccc_nl Op dit moment is geen melding bekend. In brieven van Cannock Chase staat dat u kunt betale… https://t.co/h0Xa2Y8PvX
16 augustus om 09:50
@Yanan44568513 Via Twitter I cannot access your information. So please call us. A possible explanation that you can… https://t.co/r4t83QKycg