Deze week ontvangen de meeste huishoudens in de gemeenten Dronten, Leusden, Zwolle, Nijkerk, Dalfsen en Bunschoten het aanslagbiljet voor de gemeente- en waterschapsbelasting van GBLT. Waar mogelijk combineert GBLT de belastingsoorten van het waterschap en de gemeente op één biljet.

Via Mijn Loket regelt u persoonlijke belastingzaken
U hebt toegang tot uw persoonlijke belastingzaken via Mijn Loket op de website van GBLT. In Mijn Loket kunt u het aanslagbiljet en taxatieverslagen inzien. Daarnaast kun u in Mijn Loket bijvoorbeeld bezwaar indienen, een machtiging tot automatische incasso afgeven of kwijtschelding aanvragen. Inloggen doet u met uw DigiD.

Digitaal uw belastingaanslag ontvangen?
Ervaar ook het gemak; ontvang uw aanslagbiljet niet langer in de brievenbus, maar digitaal. Dat via de Berichtenbox van MijnOverheid. De Berichtenbox van MijnOverheid is een persoonlijke brievenbus waarin u post van onder andere de Belastingdienst, RDW, SVB, UWV en binnenkort ook uw aanslagbiljet gemeente- en/of waterschapsbelastingen van GBLT digitaal kunt ontvangen. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is het activeren van uw account. Ga naar MijnOverheid voor meer informatie.

Mijn Loket

Mijn Loket

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Contact

Contact

GBLT op Twitter

27 juli om 08:26
@PurplesblackSam Ons Klanten Contact Centrum is te bereiken op telefoonnummer 088 064 5555. Uit veiligheidsoverwegi… https://t.co/aMLGF5z6ny
19 juli om 15:46
@JurjenU U kunt de belastingaanslag eind deze maand verwachten. m.v.g. ^PT
19 juli om 13:02
@JurjenU Aanslagbiljetten worden verspreidt over het jaar opgelegd. Het kan zijn dat u de aanslag dit jaar later on… https://t.co/micYA5fHvX