GBLT (gevestigd in Zwolle) is op zoek naar een Adjunct-Directeur. GBLT is een samenwerkingsverband van vijf waterschappen en zes gemeenten met als kerntaak het heffen en innen van belastingen.

achtergrond GBLTFunctie | Vanwege vertrek van de vorige Adjunct-Directeur is GBLT op zoek naar een nieuwe invulling. GBLT wordt in toenemende mate een informatie verwerkend bedrijf. De maatschappelijke opdracht is om de informatie slim en verantwoord in te zetten voor opdrachtgevers en klanten (informatiemanagement). Om dit op een hoger niveau te krijgen dient de interne organisatie anders te worden ingericht. De Adjunct-Directeur dient deze transitie door te voeren en de interne organisatie hierin goed te begeleiden. Daarnaast richt de Adjunct-Directeur zich op de ontwikkelportefeuille van de organisatie en stuurt hierbij een deel van de afdelingsmanagers aan.

Kandidaat | Een afgeronde WO-opleiding. Kennis op het gebied van informatiemanagement. Relevante ervaring met het doorvoeren van transities binnen klantgerichte organisaties. Je hebt een stevige persoonlijkheid en legt makkelijk verbinding met mensen. Je weet de koers vast te houden ook als de dagelijkse urgenties afleiden. Daarnaast ben je iemand met een heldere visie en kun je deze met bestuurlijke sensitiviteit in uitvoering brengen.
Consultant: Suzanne Meerman, mobiel 06 21 13 46 69 | www.yer.nl/job/8211800

Mijn Loket

Mijn Loket

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Contact

Contact

GBLT op Twitter

20 februari om 13:54
@d2jager Dat is zeker niet de bedoeling. Uit voorzorg zijn taxatieverslagen tijdelijk niet beschikbaar. De oorzaak onderzoeken we. ^lg
20 februari om 10:31
@d2jager Dank voor uw signaal, we zijn het aan het onderzoeken ^lg
20 februari om 08:15
@hylkesteggerda De aanslag voor 2018 staat op de planning met een dagtekening van 31 mei 2018.^NW