Deze week ontvangen de meeste huishoudens in de gemeenten Bunschoten, Dalfsen, Dronten, Leusden, Nijkerk en Zwolle een aanslagbiljet voor gemeente- en waterschapsbelastingen van GBLT.

Hebt u vragen over uw belastingaanslag? GBLT helpt u graag!
In samenwerking met de gemeenten Bunschoten, Dalfsen en Leusden organiseert GBLT dit jaar inloopbijeenkomsten. Tijdens deze inloopbijeenkomst hebt u de mogelijkheid om vragen te stellen aan één van de medewerkers van GBLT.

De inloopbijeenkomsten zijn gepland op de volgende data:

  • Woensdag 7 maart van 13:00  tot 16:30 uur: gemeentehuis in Dalfsen, Raadhuisstraat 1. Graag aanmelden via telefonnummer 088-064 55 55.
  • Woensdag 7 maart van 18.00 tot 19:30 uur: gemeentehuis in Bunschoten, Stadsspui 1. Aanmelden is niet nodig.
  • Donderdag 22 maart van 18.00 tot 19:30 uur: gemeentehuis in Leusden, Fokkerstraat 16 Graag aanmelden via www.leusden.nl/afspraak of telelefoonnummer 14033. Vergeet niet uw aanslagbiljet mee te nemen.

Kunt u niet naar de bijeenkomsten komen en hebt u vragen? Wij helpen u graag!
Als u vragen hebt, maar niet naar een van de bijeenkomsten kunt komen, dan helpen wij u natuurlijk graag via alle andere mogelijkheden. U kunt:

  • vragen stellen via de Digitale Assistent op deze website
  • vragen stellen viaTwitter via @gbltservice
  • meer vraag en- antwoord vinden bij de veelgestelde vragen op deze website
  • telefonisch contact opnemen met GBLT via telefoonnummer 088-064 5555 van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

Tip: Regel al uw persoonlijke belastingzaken via Mijn Loket
In Mijn Loket op deze website regelt u uw persoonlijke belastingzaken. Zo kunt u in Mijn Loket bijvoorbeeld een rekeningnummer wijzigen, betalen in delen regelen via automatische incasso of aangeven dat u het niet eens bent met het aanslagbiljet. Inloggen doet u met uw DigiD.

Bent u het niet eens met de WOZ waarde?
Het kan voorkomen dat u het niet eens bent met de hoogte van de WOZ waarde. U kunt dit aangeven via Mijn Loket. Er zijn speciale bureaus (no cure no pay) die reclame maken met gratis bezwaar maken. Uiteindelijk betalen wij allemaal de hoge extra kosten voor deze bureaus. Klik hier om meer te lezen over deze bureaus en wat dit betekent voor u.

Mijn Loket

Mijn Loket

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Contact

Contact

GBLT op Twitter

20 juni om 14:51
@Dolphins1981 Uw bankrekeningnummer wijzigen kan ook schriftelijk. U kunt de brief sturen naar GBLT, Postbus 1098,… https://t.co/NCCk6ky9hW
20 juni om 14:33
@willempieterson Uit veiligheidsoverweging hebben wij geen mail adres. Ik wil u adviseren nogmaals te bellen, mijn… https://t.co/r0mL3PjnJA
20 juni om 14:31
@landbewoner Via twitter kan ik u gegevens niet inzien. Ik wil u adviseren even te bellen met ons KCC om even te ch… https://t.co/erSQWrBlzH