Precariobelasting wordt geheven voor het hebben van voorwerpen onder, op of boven de voor de openbare dienst bestemde gemeentegrond (bijvoorbeeld het houden van een terras of het innemen van een standplaats).

Bezwaar maken
Er zijn situaties waarin u bezwaar kunt maken tegen de belastingaanslag. Bijvoorbeeld als u bent aangeslagen terwijl u geen voorwerp onder, op of boven de openbare dienst bestemde gemeentegrond heeft. Het indienen van een bezwaar doet u via Mijn Loket of schriftelijk via GBLT, postbus 1098, 8001 BB Zwolle.

Kwijtschelding
U kunt u géén kwijtschelding aanvragen voor precariobelasting. Betaal in delen als u uw belastingaanslag niet in één keer kunt betalen. U kunt betalen in delen via automatische incasso. Meer weten over betalen in delen? Ga naar de pagina over automatische incasso.

Mijn Loket

Mijn Loket

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Contact

Contact

GBLT op Twitter

23 juli om 09:16
@theangiemystery Ik kan via Twitter uw gegevens niet inzien. Graag even contact opnemen met ons KCC 088 064 5555. M… https://t.co/2cw2XytSnI
23 juli om 09:13
@MargotDopheide @ValleienVeluwe Alle huishoudens in Nederland betalen een bedrag voor het zuiveren van afvalwater.… https://t.co/INcTcrt9tp
18 juli om 13:46
@Steniza @WaterRijnIJssel De belastingaanslagen voor de gemeente Doetinchem verstuurt GBLT volgende week. Vr. gr. ^JB