Met eHerkenning kunnen bedrijven (met een KvK-nummer) veilig inloggen in Mijn Loket (sinds februari 2018). Dit betekent dat zij digitaal veilig vertrouwelijke gegevens kunnen uitwisselen met GBLT. Ga naar www.eherkenning.nl om gebruik te maken van dit inlogmiddel.

Wat zijn de voordelen?
Het grote gemak is dat bedrijven met één eHerkenning inlogmiddel bij meerdere organisaties kunnen inloggen. Zo hoef je minder wachtwoorden te onthouden. Zij kiezen zelf hoe ze willen inloggen. Veilig, makkelijk en betrouwbaar.

Met eHerkenning kunnen bedrijven:

• zich online identificeren en vertrouwelijke gegevens veilig uitwisselen met GBLT;
  • bij ruim 300 overheden en commerciële organisaties inloggen via eHerkenning. Dit aantal neemt in snel tempo toe;
  • veilig inloggen zonder meerdere wachtwoorden te moeten onthouden;
  • zelf bepalen hoe zij willen inloggen. Zo is het mogelijk met een mobiele app in te loggen, met een wachtwoord + sms of met een One Time Password via een token. Zie www.eherkenning.nl

Mijn Loket

Mijn Loket

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Contact

Contact

GBLT op Twitter

18 juli om 13:46
@Steniza @WaterRijnIJssel De belastingaanslagen voor de gemeente Doetinchem verstuurt GBLT volgende week. Vr. gr. ^JB
17 juli om 09:20
Bij huishoudens in beheersgebied van waterschap @ValleienVeluwe valt deze week het aanslagbiljet voor waterschapsbe… https://t.co/0OATVaBRFS
16 juli om 10:30
@Ferdikuipers Mijn excuses dat uw tweet van 9 juli niet is beantwoord. Hierbij alsnog een reactie. Vervelend dat de… https://t.co/oZepCaTYkh