Met eHerkenning kunnen bedrijven (met een KvK-nummer) veilig inloggen in Mijn Loket (sinds februari 2018). Dit betekent dat zij digitaal veilig vertrouwelijke gegevens kunnen uitwisselen met GBLT. Ga naar www.eherkenning.nl om gebruik te maken van dit inlogmiddel.

Wat zijn de voordelen?
Het grote gemak is dat bedrijven met één eHerkenning inlogmiddel bij meerdere organisaties kunnen inloggen. Zo hoef je minder wachtwoorden te onthouden. Zij kiezen zelf hoe ze willen inloggen. Veilig, makkelijk en betrouwbaar.

Met eHerkenning kunnen bedrijven:

• zich online identificeren en vertrouwelijke gegevens veilig uitwisselen met GBLT;
  • bij ruim 300 overheden en commerciële organisaties inloggen via eHerkenning. Dit aantal neemt in snel tempo toe;
  • veilig inloggen zonder meerdere wachtwoorden te moeten onthouden;
  • zelf bepalen hoe zij willen inloggen. Zo is het mogelijk met een mobiele app in te loggen, met een wachtwoord + sms of met een One Time Password via een token. Zie www.eherkenning.nl

Mijn Loket

Mijn Loket

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Contact

Contact

GBLT op Twitter

22 januari om 09:15
Huishoudens in beheersgebied van waterschap @Vechtstromen ontvangen deze week de belastingaanslag. Meer weten? https://t.co/1D1nb0AdH6
22 januari om 09:00
Huishoudens in werkgebied van @gemeenteNijkerk en @gem_dalfsen ontvangen deze week de belastingaanslag… https://t.co/Mm2O5Av85C
17 januari om 12:56
@kolenboertje De aanslagbiljetten aan huurder van woningen worden in de maanden januari tot en met maart gestuurd.… https://t.co/ip5P9GGYsO