Wij raden u aan om zo snel mogelijk bezwaar te maken
U kunt tot 5 jaar na dagtekening van de belastingaanslag of beschikking bezwaar maken. De dagtekening staat op de belastingaanslag of beschikking. Ontvangt GBLT uw bezwaar:

  • Binnen zes weken na dagtekening van de belastingaanslag of beschikking? Dan heeft u de mogelijkheid om in beroep te gaan tegen de uitspraak van GBLT.
  • Na zes weken na dagtekening van de belastingaanslag of beschikking? Dan verklaart GBLT uw bezwaar niet ontvankelijk. Dit betekent dat u te laat bent met uw bezwaar. Wel nemen wij uw bezwaar ‘ambsthalve’ in behandeling.
    Bij ambtshalve behandeling kijkt een medewerker of de belastingaanslag of beschikking, waar u bezwaar op maakte, juist is. Blijkt dat de belastingaanslag of beschikking onjuist was? Dan is het mogelijk dat u geld van GBLT terugkrijgt.

Maak bezwaar via Mijn Loket voor de snelste ontvangst van uw bezwaar door GBLT
GBLT ontvangt uw bezwaar direct nadat u een ontvangstbevestiging krijgt in Mijn Loket. U ontvangt altijd een reactie op uw bezwaar via brief. Deze brief vindt u ook terug in Mijn Loket.

Mijn Loket

Mijn Loket

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Contact

Contact

GBLT op Twitter

22 mei om 17:32
@JefVries Wanneer u betaald via automatisch incasso wordt het bedrag altijd afgeschreven in de resterende maanden v… https://t.co/J6yIw7CYsV
21 mei om 15:28
@zhangfred03 please contact us by calling 0880645555. You can reach us monday through friday from 0900 to 1700^NVW
21 mei om 09:20
Komende week ontvangen huishoudens in het beheersgebied van waterschappen @WDODelta @Vechtstromen @WaterRijnIJssel… https://t.co/JXnAMtNduc